Наличност : В наличност
Сдвоен маркуч - кислород и ацетилен SEMPERIT TWIN
Код на продукта : TWIN

Сдвоен маркуч - кислород и ацетилен SEMPERIT TWIN, Гъвкав нагнетателен двоен маркуч за кислород и ацетилен.

Възможни опции

Модел Вътрешен Ø mm кислород Вътрешен Ø mm ацетилен Външен Ø mm Дебелина на стената mm кислород Дебелина на стената mm ацетилен Работно налягане bar Радиус на огъване в mm Тегло kg / m Цена Количество
GOXGAC0608
6.3 8 15 4.4 3.5 20 40 0.37 8,40лв.
GOXGAC0808
8 8 15 3.5 3.5 20 40 0.37 7,92лв.

Маркучите се продават на дължини кратно на 1 м. Минимално количество за заявка 1 метър.


Приложение: Гъвкав нагнетателен двоен маркуч за кислород и ацетилен. Използва се за заваръчни и отрезни инструменти; индустриални и битови приложения. Използва се като двоен маркуч за оксижен, двоен маркуч за резак. Маркучът за кислород и горим газ намира приложение в работилници, корабостроителници, строителни обекти и фабрики.Изключително надежден маркуч с голяма механична якост и дълъг живот на експлоатация.

Син маркуч за кислород / Червен маркуч за ацетилен, водород, въглероден диоксид, въглищен газ и аргон.

Режим на работа: нагнетателен

Вложка: EPDM, черна, гладка

Подсилване: вградена текстилна оплетка, устойчива на опън

Покритие: EPDM синьо/червено, устойчиво на абразия, огън и климатични условия

Работна температура: -30°C/+80°C

Защитен фактор: 3:1

Норми: UNI EN 559 / DIN EN ISO 3821 / DIN 8541

Брандировка: SEMPERIT S TWIN ISO 3821 (EN559) PN 2MPa (20bar) DN -30ºC quarter/year

Semperit оптимизира връзката между двата гумени маркуча,като по този начин комбинира две основни изисквания: Semperit TWINs са сигурно и здраво свързани по време наексплоатация, но могат лесно и чисто да се разделят с цел сглобяване на маркуча.


Предимства на SEMPERIT TWIN:

Гъвкавост
Маркучите Semperit TWIN са устойчиви на пречупване, но гъвкави при употреба.
За разлика от твърдите маркучи, налични на пазара, новоразработената гамата маркучи на Semperit TWIN са гъвкави и пластични по цялата дължина на маркуча. Тази гъвкавост се превръща в значително предимство на строителните обекти, където трябва да се преодолеят големи разстояния.

Работоспособност
Технлогията на сдвояване, въведена от SEMPERIT, двата маркуча много лесно се разделят при ръчно сглобяване на маркуча. В допълнение към това, напълно автоматизираното производство на Semperit осигурява постоянни вътрешни и външни размери, концентричност и равномерна повърхност на гумените газови маркучи.Тези предимства, осигуряват сигурно и лесно сглобяване на маркуча с накрайници.

Сигурност

Новото свързване на двата маркуча TWIN повишава безопасността на сглобяването на маркучите. За разделяне на двата маркуча не са необходими инструменти като ножове или ножици. Покритието на който и да е от краищата на маркуча няма да се повреди, когато маркучите се разделят ръчно. Освен това върху повърхността на маркуча няма слепващи вещества или остатъци от покритието, които трябва да бъдат отстранени с усилие преди поставянето на накрайниците.


Каучуковите газови маркучи на Semperit отговарят на изискванията на стандарта EN ISO 3821 и по този начин са безопасен избор за заваряване.


Външен вид

Каучуковите газови маркучи на Semperit се характеризират с много добър цветен блясък и равномерна и гладка повърхност. Освен това цветният преход между отделните два маркуча е ясно разделен, без препокриване на двата цвята, както често се вижда на пазара.

Съотношение цена - качество

Каучуковите газови маркучи на Semperit имат много добро съотношение цена-качество.


Избирайки гумените маркучи за газ на Semperit, можете да разчитате на постоянно високото качество на продуктите Semperit, включително пълното съответствие със стандарта EN ISO 3821, отнасящ се към гумените маркучи за технически газове.


Изтегли каталожна страница

Изтегли таблица за химическата устойчивост


Снимките в сайта са илюстративни. За повече детайли, моля свържете се с нашите консултанти.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
БЪРЗА ПОРЪЧКА


Поръчай този продукт за 15 секунди.

Просто въведете данните си и наш представител ще се свърже с вас!

Телефон*:
Имена*:

Email*:       


Поръчай